Linköpings Konståkningsförening

Isshow 2024

Isshow

Isshow 2024

The Greatest Galaxy Show!

Äntligen är det dags igen! 

Det är med glädje vi presenterar 2024 års isshow i Stångebrohallen i Linköping. Showen ges fredagen den 3 maj, kl 18.00 och lördagen den 4 maj, kl 12.00 och kl.16.00 (två akter med femton minuters paus).

Isshowen ges traditionsenligt vartannat år och våren 2024 är det dags igen. Ett utomordentligt hårt arbete med minutiösa förberedelser ligger bakom, då föreställningen återigen sätts upp av vårt internationellt välmeriterade tränarpar Edit och Andras Szaraz, samt Lisen Hogner. De som agerar på isen är Linköpings Konståkningsförenings konståkare, från eliten till de allra yngsta; lägg därtill några gäståkare från proffsvärlden – så detta är yppersta toppklass! Utöver det kommer ett spektakulärt nummer från LHC:s ishockeyjuniorer, vars kraftfulla åkning kontrasterar mot konståkarnas graciösa smidighet, samt ett spännande extranummer.

På isen kommer det att vara fler än 100 åkare totalt och deras högsta önskan är att få uppträda i ett fullsatt Stångebro. På isen blir full action – och med Er på läktaren höjs stämningen till max!

Konståkarna är sannerligen taggade inför vårens höjdpunkt! Kom och upplev den storslagna kombinationen av kultur och idrott tillsammans med Linköpings högtflygande konståkare. Det blir en stjärnspäckad färd ut i rymden, fylld av mäktiga effekter.

Företagsbrev 2024

Skolbrev 2024

 

Fredag 3 maj, kl. 18:00

Lördag 4 maj, kl. 12:00

Lördag 4 maj, kl.16:00

 

Vi har ännu inte börjat med biljettförsäljningen. Håll ut!

 

Biljettpriser:

Vuxen: 160kr (förköp 130kr)

Barn 4-12 år: 80kr (förköp 60kr)

Barn under 4 år: Gratis

Håll utkik här för mer information om showen och biljettköp!

Relaterade sidor