Linköpings Konståkningsförening

Isshow 2024

Isshow

Isshow 2024

The Greatest Galaxy Show!

 
It’s SHOWTIME!⛸✨
 
Vi hälsar er varmt välkomna till Stångebrohallen och ”The Greatest Galaxy Show”!💫
 
Viktig publikinformation inför helgens shower:
  • Kom i god tid så att showen kan börja vid utsatt tid.
  • Det är fri sittning.
  • VÄSKFÖRBUD. Inga väskor får tas med in i Stångebrohallen! Lämna väskan hemma!
  • Tillsammans skapar vi en härlig stämning. Var en levande publik och hjälp oss att få taket att lyfta! Klappa gärna i takt, dansa med och peppa igång varandra!
 
Vi ser fram emot att få visa upp det vi så länge har kämpat med.
Håll i er! Nu åker vi ut i rymden!🚀

 

Föreställningar:

Fredag 3 maj, kl. 18:00

Lördag 4 maj, kl. 12:00

Lördag 4 maj, kl.16:00

 

Lämna väskan hemma! Inga väskor får tas med in i hallen.

(Eftersom säkerhetsnivån i Sverige är ändrad sedan tidigare isshower har vi enligt riktlinjerna anmält vår konståkningsuppvisning till polisen och fått godkänt att genomföra vårt evenemang. Ett av villkoren som gäller för sammankomster är att man inte får ta med sig någon väska oavsett storlek in i Stångebrohallen.)

 

Biljettpris (fika ingår):

Vuxen: 160kr 

Barn 4-12 år: 80kr 

Barn under 4 år: Gratis

Biljett kan köpas i entrén till de olika föreställningarna. Först till kvarn!

 


 

Äntligen är det dags igen! 

Det är med glädje vi presenterar 2024 års isshow i Stångebrohallen i Linköping. Showen ges fredagen den 3 maj, kl 18.00 och lördagen den 4 maj, kl 12.00 och kl.16.00 (två akter med femton minuters paus).

Isshowen ges traditionsenligt vartannat år och våren 2024 är det dags igen. Ett utomordentligt hårt arbete med minutiösa förberedelser ligger bakom, då föreställningen återigen sätts upp av vårt internationellt välmeriterade tränarpar Edit och Andras Szaraz, samt Lisen Hogner. De som agerar på isen är Linköpings Konståkningsförenings konståkare, från eliten till de allra yngsta; lägg därtill några gäståkare från proffsvärlden – så detta är yppersta toppklass! Utöver det kommer ett spektakulärt nummer från LHC:s ishockeyjuniorer, vars kraftfulla åkning kontrasterar mot konståkarnas graciösa smidighet, samt ett spännande extranummer.

På isen kommer det att vara fler än 100 åkare totalt och deras högsta önskan är att få uppträda i ett fullsatt Stångebro. På isen blir full action – och med Er på läktaren höjs stämningen till max!

Konståkarna är sannerligen taggade inför vårens höjdpunkt! Kom och upplev den storslagna kombinationen av kultur och idrott tillsammans med Linköpings högtflygande konståkare. Det blir en stjärnspäckad färd ut i rymden, fylld av mäktiga effekter.

Företagsbrev 2024

Skolbrev 2024

Brev till allmänheten 2024 – The Greatest Galaxy Show

 

Relaterade sidor