Linköpings Konståkningsförening

Konståkningsskola​

Bli åkare

IMG_1977

Konståkningsskola

OBS! Fortsättningsgrupp! 

Vi brinner för att lära barn och ungdomar att åka konståkning och vill att så många som möjligt ska upptäcka hur fantastiskt kul det är att åka skridskor!

När du har lärt dig grunderna i skridskoåkning kan du anmäla dig till konståkningsskolan för att utvecklas ytterligare. Vi rekommenderar att du ska ha gått 1-2 terminer i skridskoskolan först. Vi håller koll på åkarna och säger till när vi tycker att det är dags för konståkningsskolan. Prata gärna med din tränare om du är osäker.  

Konståkningsskolan vänder sig till dig som tycker att det är roligt att åka skridskor och vill lära sig att hoppa och snurra på isen. I konståkningsskolan utvecklar vi din skridskoåkning och vi lär dig grundläggande övningar och element i konståkning.

I Konståkningsskolan är du på isen två ggr/vecka, måndagar och lördagar.

Terminsavgift: 1500 kr. 

 

Vill du åka konståkning med oss?

Vårterminen är nu slut och vi gör uppehåll över sommaren. Tack för den här terminen!

Anmälan till våra skolor är för närvarande stängd

Nästa termin av konståkningsskolan börjar efter sommaren, i augusti/september. Anmälan till höstterminen kommer att öppna i juli. När tiden är inne lägger vi ut länkar till anmälningsformulär här på vår webbplats och kommunicerar ut det via våra sociala medier. Det glädjer oss att så många är intresserade av att börja träna med oss och vi längtar redan till nästa säsong!

Varmt välkommen till oss i höst! 

Vid frågor, kontakta lkfkansli@gmail.com

 
 
 

Relaterade sidor